SICAK ASFALT İÇİN KAZI ÇALIŞMALARI RESMEN BAŞLADI

29 Eylül tarihinde İl Özel İdaresi yetkililerince ölçümleri gerçekleşen Zincirlikuyu Caddesi’nde sıcak asfalt kapsamında kazı çalışmaları resmen başladı.

Gerek ölçümler esnasında gerekse kazı çalışmaları esnasında çalışmaların başında bulunan Başkan ŞENSOY Zincirlikuyu Caddesi’nde başlayan çalışmaların, Okullar Caddesi ve Bayraktar Caddesi boyunca devam edeceğini ve bunun sonunda Gerze’nin 2500 metre uzunluğunda, ortalama 12-15 metre genişliğinde sıcak asfalta kavuşacağını belirtti.

Kazı çalışmaları yapılan bölgede daha sonra yol tabanının düzleneceği belirtilerken, akabinde ise Sıcak Asfalt çalışmalarına start verileceği belirtildi.

AK Parti Gerze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin BAYRAK ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Şefi Aydın ÇOBAN ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “29 Eylül tarihinde ölçümünü sağladığımız Zincirlikuyu Caddesi’nde sıcak asfalt kapsamında kazı çalışmalarına başladık.Bu hafta cadde boyunca sürecek çalışmalarda yolu kaldırmamızın ardından zemini düzleyip sıcak asfaltı dökeceğiz.3 Caddemizle birlikte ortalama olarak 2500 metre civarında sıcak asfalt çalışması sağlanacak olup, akabinde ise kaldırım çalışmalarına başlayacağız.Şehir girişleri oldukça önem verdiğimiz bir husustu.Bu kapsamda da Zincirlikuyu Caddesi’nin bakımsızlığı ilçemize yakışmıyordu.İnşallah, çalışmalarımızı hesapladığımız sürede bitirip ilçemize yakışacak modern yolları halkımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak hafta boyunca çalışmaların sağlanacağı Zincirlikuyu Caddesi güzergahında çalışma saatlerinde kontrollü olarak trafik kesintilerinin sağlanacağını belirtir, kısa süreli yaşanacak bu durumdan dolayı vatandaşlarımızdan özür dileriz.