SEMT SAHASI PROJE ALANINDA İNCELEMELER YAPILDI

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un 23 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet KASAPOĞLU ilçemize müjdeyi vermiş ve 1 Adet yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Semt Sahası ve Atatürk Mahallesi’ne 1 Adet Kapalı Spor Salonu olmak üzere 3 önemli yatırımın protokolleri imzalanmıştı.

Bu kapsamda ilçemize ziyaret gerçekleştiren Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkileriyle ilçemiz Tabaktaş Caddesi mevkiinde bulunan arazide incelemeler gerçekleştiren Başkan ŞENSOY fikir alışverişinde bulundu.Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “23 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretinde Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ beyefendinin yoğun çabaları neticesinde Sinop’umuz bir kez daha önemli yatırımlar kazanmıştı.Bu kapsamda da ilçemiz 1 Adet yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Semt Sahası ve Atatürk Mahallesi’ne 1 Adet Kapalı Spor Salonu olmak üzere 3 önemli yatırımın sahibi olurken, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yapılan protokol imzalarıyla birlikte büyük mesafe katetmiştik.Proje alanımızda bugün incelemelerde bulunduk.Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle karşılıklı değerlendirmeler yaparak ilçemize faydalı olacak olan proje için fikir alışverişinde bulunduk.Projelerimizde büyük pay sahibi olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet KASAPOĞLU’na, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, Spor Toto Genel Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU’na ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.