SİAD’DAN ZİYARET

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Başkan Yardımcısı Şaban ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah DEMİR, Mehmet ÇOR, Orhan BAŞ ve Serdar MENEKŞE Belediye Başkan Vekilimiz Ahmet KALFAOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un Belediye iş ve işlemleri kapsamında şehir dışında olması vesilesiyle Başkanvekilimiz KALFAOĞLU’nun ağırladığı misafirlerimiz, Sinoplu İş Adamlarına yapılan katkı ve desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un fotoğrafını taşıdığı plaketi teslim ettiler.

Gerçekleşen ziyarette görüşlerini bildiren Başkanvekilimiz; “Öncelikle, Belediye Başkanımızın selamlarını iletmek istiyorum.Bizler, Sinop’u ve ilçelerini en iyi şekilde temsil eden tüm derneklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz.Nazik ziyaretleriniz sebebiyle de SİAD Genel Başkanı Turgay ÖZTÜRK ve sizlere teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.