İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ZİYARET

Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet TAM, İl Müdür Yardımcısı Bekir Yücel TANRIKULU, Şube Müdürü, Tesisler Şube Müdürü ve Gerze İlçe Müdürü Özbay AKKAŞ Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ’ü ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette çalışmalar değerlendirilirken Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Nazik ziyaretlerinden dolayı Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü ve teşkilatına teşekkür ediyorum.Bizler, devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla koordineli şekilde el birliğiyle çalışarak ilçemiz için doğru olanları yapmaya gayret gösteriyoruz.Bu kapsam da ihtiyacımız duyduğumuz konularda bizleri geri çevirmeyerek yardımcı olan Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü’müze teşekkür ediyorum.Ziyaretlerinden dolayı da kendisine ve ekibine saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Whatsapp Hattı