ZABITA DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Periyodik aralıklarla denetimlerini sürdüren Gerze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri; Ekmek Fırınları ve unlu mamül üretimi yapan esnafı denetledi.

Geçtiğimiz aylarda da İlçemizde ki işletmeleri denetleyen Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz ekmek gramajından hijyenine kadar bir çok hususta detaylı incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen detaylı incelemede kanunlara uygun biçimde hareket eden ekiplerimiz prosedürlere uymayan hususlarda da işletme sahiplerine ve çalışanlarına uyarılarda bulundu.Toplum sağlığı açısından oldukça önem arz eden fırınların denetiminde ekmek gramajı ve hijyen konusunda titizlik gösteren ekiplerimiz işletmelerden alışveriş yapan vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Gerçekleştirilen ziyarette düzenli olarak yapılması gereken bakım süreci hakkında da bilgiler aktarılırken, yangın tüpü ve işletme sahipleriyle müşterilerin maske ve eldiven konusunda da dikkatli olmaları hususunda hatırlatmada bulunuldu.Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren Zabıta Müdürü Rıza ERDEM; “Gerze Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığına her şeyden fazla önem veriyoruz.Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de vatandaşımızın sağlığına tehdit unsuru olabilecek bir çok hususta incelemelerde bulunduk.Hijyen, gramaj ve personel temizliği hususunda kurallara uymayan işletmelere gerekli uyarılarda bulunduk.Vatandaşımızın sağlığını ilgilendiren her hususta belirli periyotlarla bu tip ziyaretlerimize devam edeceğiz.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın sağlığı bizler için her şeyin üstündedir ve önem arzetmektedir.Toplumumuzun sağlıklı besinler tüketmesi ve sağlıklı yaşamaları hususunda her zaman duyarlı olacağımızı bildirir, saygılar sunarız.

Whatsapp Hattı