SICAK ASFALTA HAZIRLANDI

İlçemizde ilk kez yapılacak olan Sıcak Asfalt kapsamında gerçekleşen kazı çalışmalarının ardından Zincirlikuyu Caddesi’nden sonra Okullar Caddesi’nde de malzeme serme işlemleri gerçekleşti.

Malzeme serme işlemlerinin ardından Silindir Makinesiyle düzlenen zemin Sıcak Asfalt için hazırlanırken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT’la birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Geçtiğimiz günlerde Sinop Valimizinde teşrifleriyle Karlı Köyü’nde gerçekleşen Sıcak Asfalt çalışmalarını yerinde inceledik.Çalışmaların neticesinde ise gördüğümüz manzara bizleri memnun etti.İlkini gerçekleştireceğimiz Sıcak Asfalt çalışmalarında ilk olarak kazı işlemlerinı sağladık.Akabinde ise malzeme sererek zemini düzledik ve caddelerimizi hazır hale getirdik.En kısa sürede Sıcak Asfalt çalışmalarını ilçemizde başlatarak ilçemizi hak ettiği yola kavuşturacağız.” Dedi.

Whatsapp Hattı