BU MODEL GERZE’YE YAKIŞTI

Alt yapı ve üst yapıda çalışmalarımız aralıksız şekilde devam ederken, üst yapısı yenilenen bölgelerde yeni tip kaldırım çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemiz Pazaryeri mevkiinden Atatürk Caddesi güzergahına doğru devam eden Arnavut Taşı çalışmalarının yanı sıra devam eden kaldırım çalışmalarında da ekiplerimiz yeni tip kaldırımları faaliyete geçirmeye başladı.

İlk olarak ilçemiz Hal Caddesi güzergahında kullanılan ve halk tarafından büyük beğeni toplayarak ilçenin dokusuna uyan kaldırımlarda engelli vatandaşlarımızın da ulaşımlarını rahat sağlayabilmeleri adına şeritler de unutulmadı.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Arnavut Taşlarıyla birlikte ilçemizin güzelliğini ön plana çıkarttığımız üst yapı çalışmalarında modern kaldırım taşlarıyla da renk katıyoruz.Engelli kardeşlerimiz için de çalışmaların uygulandığı alanlarda aynı zamanda bisiklet yollarımız için de gerekli çalışmaları sağlamaktayız.” Dedi.

Whatsapp Hattı