GERZE BELEDİYE SPOR TARAFTAR ÇEŞMESİ GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

İlçemizde en önemli kültürlerden birisi de Türkiye Süper Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan takım taraftarlarının ilçemizdeki Taraftar Çeşmesi’ni kulübün renklerine boyamasıdır.

Bu kapsamda da ilçemiz General Osman PAMUKOĞLU Caddesi güzergahında bulunan Taraftar Çeşmesi 2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nu şampiyonlukla tamamlayarak bir ilki başaran ve ülkemizi Avupa’da temsil etme fırsatını yakalayan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün reklerine büründü.

İlçemizde taraftarı az olan Başakşehir Futbol Kulübü’ne kardeş takımı Gerze Belediye Spor sahip çıkarken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un destekleriyle çeşme Turuncu-Lacivert renklere boyandı.

Çeşmenin yeni renklerine bürünmesinin ardından Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU, Gerze Belediye Spor Kulüp Başkanı Cengiz TOPUZ ve sporcular çeşme başında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirirken, Kulüp Başkanı TOPUZ açıklamalarda bulundu.

İlçemizdeki bir geleneği sürdürdüklerini belirten Başkan TOPUZ; “İlçemizin en önemli kültürel faaliyetlerinden biriside Taraftar Çeşmesi’nin şampiyon takım renklerine boyanmasıdır.İlçemizde taraftarı olmayan İstanbul Başakşehir’i kardeş kulübümüz olarak görerek Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un da destekleriyle Taraftar Çeşmesi’ni şampiyon takımımızın renklerine boyadık.İlimizi ve ilçemizi BAL Ligi’nde temsil edecek olan Gerze Belediye Spor yönetimi olarak da bir fırsat doğması halinde İstanbul Başakşehir Futbol Külübü Başkanı Sayın Göksel GÜMÜŞDAĞ’ı da ziyaret edereek formamızı teslim etmek istiyoruz.Bu vesileyle de ülkemizi Avrupa’da temsil eden İstanbul Başakşehir’e Türkiye Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyoruz.” Dedi.

Whatsapp Hattı