GERZE’DE YANGIN

08 Kasım 2020 tarihinde ilçemiz 19 Mayıs Mahallesi Hüseyin Mızraklı Caddesi güzergahında saat 22.45 sıralarında bir dairede çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu.

İlçemiz Tekel Evleri diye tabir edilen bölgede bir dairede yaşlı bir vatandaşımızın ifadesine göre evinde mum yaktığı sırada perdenin tutuşması sebebiyle çıkan yangına Gerze Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü anında müdahalede bulunurken, yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Ambulans, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri VE 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Orhan BÖREKÇİ de olay yerine anında müdahale ederlerken, vatandaşların da desteğiyle sağ salim kurtulan vatandaşımızın olay yerinde ilk müdahalesi yapıldı.

Yangın haberini duyar duymaz AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT’la birlikte olay yerine geçen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un, yangınzede teyzemizle sohbet ederek moral verdiği gözlemlendi.

Olay hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Saat 22:45 civarında 19 Mayıs Mahallesi Hüseyin Mızraklı Caddesi güzergahında bulunan bir dairede yangın çıktığı bilgisi tarafıma ulaşır ulaşmaz hemen olay yerine geçtik.İtfaiye Müdürlüğümüz ve vatandaşlarımızın anında müdahalesiyle teyzemiz yara almadan kurtulurken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı.Mahalle Muhtarımız Orhan BÖREKÇİ, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve sağlık personelleri olay yerine anında gelerek gerekli kontrolleri sağladılar.Savcımızında gelişiyle teyzemiz ikna edilerek Ambulans’a bindirildi ve sağlık takibi için Gerze Devlet Hastanesi’ne gönderildi.Zamanında müdahale edilerek maddi zararla bu hadisenin atlatılması tek tesellimiz.Allah’ım beterinden korusun.” Dedi.

Whatsapp Hattı