Başkan ŞENSOY ATATÜRK Sergisini Gelenek Haline Getirdi

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY geçtiğimiz yıl 10 Kasım’da bir ilke daha imza atarak örnek bir projeye imza atmıştı.

Geçtiğimiz 10 Kasım tarihinde saat 09.05’de hayat durmuş ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete uğurlanışının 81.yıldönümünde saygı, rahmet ve özlemle anmıştık.

Tartışılmayacak derecede ATATÜRK sevgisini her yerde dile getiren Başkan ŞENSOY’da Belediyemiz tarihinde bir ilke daha imza atarak Hizmet Binası içerisinde elleriyle Atatürk fotoğraflarından oluşan bir sergi hazırlamıştı.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Selanik’te gözlerini açtığı evden Askeri okul yıllarına, sosyal yaşamından Kongre anılarına kadar bir çok koleksiyonun sergilendiği ATATÜRK Fotoğraf Sergisi’nde ATA’nın sevdiği türkülerle güzel bir ambiyans oluşurken Başkan ŞENSOY sergiyi ikinci kez oluşturarak tüm vatandaşlarımızı sergiye beklediğini belirtti.

Oldukça önem verdiği sergiye vatandaşlarımızı davet eden Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete uğurlanışının 82.yılı vesilesiyle Belediye Hizmet Binamız içerisinde anmak istedik.ATA’mızın askeri yıllarından sosyal yaşantısına kadar bir çok karenin hazırlandığı sergimizde vatandaşlarımızı aramızda görmek bizleri memnun edecektir.Geçtiğimiz yıl ilkini başlattığımız sergiyi gelenek haline getirerek Belediyemizi ziyaret eden vatandaşlarımıza da güzel bir anı bırakıyoruz.Bu vesileyle de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanlığı Hizmet Binası’nda sunuma açılan sergimiz hafta boyunca devam etmekle birlikte ATA’nın sevdiği türkülerle de sizlerin özlemini gidermek için özenle hazırlanmıştır.

Belediye Başkanlığı Hizmet Binası’nda günümüz itibariyle açılan sergimize tüm halkımız davetlidir.

Whatsapp Hattı