SAAT 09:05..ZAMAN DURDU

“Bu gün 10 Kasım.

O’nsuz ama onun ışığında geçen 82 yıl.

Bir çift mavi gözlü, güneş gibi parıldayan sarı saçlı, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük asker ve eşsiz devlet adamı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışının 82.yıldönümü.

Bugün 10 Kasım.Sonsuzluğun ve ebediyetin yıldönümü.”

10 Kasım vesilesiyle İlçemiz Atatürk Anıtı önünde ATA’mızı anma programı düzenlendi.Gerçekleşen programa ilçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Cumhuriyet Başsavcısı Ebubekir BİLGE, ilçe protokolü ve vatandaşlar katılım gösterirken Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı makamı çelenkleri ATATÜRK Anıtına sunuldu.

Ardından Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının 82.yıldönümü vesilesiyle saat 09.05’i gösterdiğinde şükran, saygı ve minnetle andık.

Programın devamında ise günün anlamına istinaden konuşma gerçekleşirken, 10 Kasım Haftası vesilesiyle ilçemizde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkanımız tarafından ödülleri takdim edildi.

Saygı, şükran ve özlemle..İzindeyiz ATA’M!