GELECEĞE NEFES OLDULAR

GELECEĞE NEFES OLDULAR

 

    Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından ilan edilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında ilçemiz İdemli Mevkii’nde fidanlar toprakla buluştu.

    İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, Gerze Orman İşletme Müdürü, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT, Belediye Meclis Üyeleri Alaattin BAŞ, Hamide Ceren ERDOĞAN, Ahmet KALFAOĞLU ve Mustafa DORUK ile birlikte öğrencilerimiz katılım sağladı.

 Gerçekleşen etkinlikte Türkiye genelinde toplam 11 milyon fidan toprakla buluşurken Sinop genelinde de toprakla buluşan fidanlar geleceğe nefes oldu.Etkinlikte fidan dikerek geleceğe nefes olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY programın devamında ise günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.

    Program kapsamında görüşlerini aktaran Belediye Başkanımız; “Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak doğasıyla bütünleşmiş memleketimizi daha da fazla geliştirmek üzere biraraya geldik.Diktiğimiz fidanlar yarınlarımıza nefes olacak ve çocuklarımız daha sağlıklı bir ülkede yeşerecek. Böylesine anlamlı organizasyonun gerçekleşmesinde en başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere tüm emek sahiplerine teşekkür ediyorum.Bugün fidan, yarın nefes.”Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı