SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI YARIN BAŞLIYOR

SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMALARI YARIN BAŞLIYOR

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un müjdesinden sonra sabırsızlıkla beklenen Sıcak Asfalt Kaplama çalışmaları yarın itibariyle başlıyor.

    Geçtiğimiz haftalarda Karlı Köyü’nde denenen ve başarılı bir sonuç elde edilen Sıcak Asfalt denemesinde kullanılan Finişer Asfaltma Makinesi Gerze’ye geldi.

    Gerek ölçümler esnasında gerekse kazı çalışmaları esnasında çalışmaların başında bulunan Başkan ŞENSOY Zincirlikuyu Caddesi’nde başlayan çalışmaların, Okullar Caddesi ve Bayraktar Caddesi boyunca devam edeceğini ve bunun sonunda Gerze’nin 2500 metre uzunluğunda, ortalama 12-15 metre genişliğinde sıcak asfalta kavuşacağını belirtmişti.

    17 Kasım 2020 tarihinde ilçemiz Zincirlikuyu Caddesi’nde resmen başlayacak olan Sıcak Asfalt Kaplama çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan ŞENSOY; “Vatandaşlarımızın merakla beklediği Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarına nihayet başlıyoruz.Daha öncesinde ölçümleri ve kazı çalışmaları sağlanan Zincirlikuyu, Okullar ve Bayraktar Caddesi’nde yol etüdünü de sağlamıştık.17 Kasım tarihi itibariyle de Zincirlikuyu Caddesi’nde Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarına başlayacağız.Sıcak Asfalt kaplama çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın 3 gün boyunca Zincirlikuyu Caddesi güzergahını yol trafiğe kapalı olacağından dolayı kullanmamalarını rica ediyorum.Çalışmalar kapsamında biraz sabredeceğiz ancak, Gerze’miz hakkettiği yola kavuşmuş olacak.” Dedi.

    Sıcak Asfalt Kaplama çalışmaları kapsamında 17 Kasım-19 Kasım 2020 tarihleri arasında Zincirlikuyu Caddesi’nin araç trafiğine kapalı olacağını tüm hemşehrilerimize bildirir, geçici mağduriyet için özür dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı