MERKEZ CAMİİ GÜZELLEŞİYOR

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un girişimleri neticesinde ilçemiz Merkez Camii çevresinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından peyzaj çalışmaları uygulanacak.

İlçemiz Müftüsü Bayram KARAR ile birlikte gerçekleşen incelemenin ardından harekete geçen Başkan ŞENSOY, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR’le irtibata geçerek Merkez Camii çevresinin projelendirilmesi hususunda mütabakata vardı.

Bu kapsamda da Samsun Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Ekrem ŞAHİN tarafından görevlendirilen Peyzaj Mühendisleri ilçemize gelirken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürü Harita Mühendisi Gönül EROL ve ilçe Müftüsü Bayram KARAR’la görüşmeler yaparak alanda incelemede bulundu ve projenin çizilmesi için çalışmaya koyuldular.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; "İlçemiz Merkez Yeni Camii, ilçe merkezinde göz önünde bulunan bir ibadethanemiz.Bu kapsamda da Camii çevresinin güzelleşmesi, yenilenen ilçemizde güzel bir görünümün oluşmasına vesile olacak.Bizlerde, ilçe Müftümüzle görüşmemizin neticesinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa DEMİR’le irtibata geçerek destek istedik.Bu kapsamda da Samsun Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Ekrem ŞAHİN tarafından görevlendirilen Peyzaj Mühendisleri ilçemize gelerek incelemelerde bulundu.İnşallah, ilçemizin göz bebeği olan Merkez Yeni Camii’mizin çevresini güzel bir görünüme kavuşturacağız.Bu kapsamda da bizlerden desteğini esirgemeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Ekrem ŞAHİN’e teşekkür ederiz.” Dedi.