YAĞMURA ALDIRIŞ ETMEDİLER, TAHRİBATI GİDERDİLER

İlçemizde iki gündür yaşanan sağanak yağışlar sebebiyle oluşan tahribatlar, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY önderliğinde ki Belediyemiz Personelinin özverili çalışmalarıyla giderilmeye başlandı.

Yoğun yağışların akabinde Sıcak Asfalt için hazırlanan Zincirlikuyu Caddesi, Okullar Caddesi ve Bayraktar Caddesi’nde serilen malzemenin taşınması ve ilçemizde uzun yıllardır sağlanamamış alt yapı eksikliği sebebiyle de bu bölgelerde tahribatın arttığı gözlemlenirken, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarımızın mağduriyetini giderme adına özverili bir çalışma gerçekleştirdiler.

İlçe meydanında alt yapı eksikliği sebebiyle kısmi taşmaların olduğu bölgelere anında müdahale eden ekiplerimiz gün boyu çalışarak bölgedeki aksaklığı kontrol altına alırken, çevredeki esnaf ve vatandaşlar da yaşanan olumsuzluğun özverili çalışma neticesinde giderilmesinden dolayı Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkür ettiler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Bilindiği üzere 17 Kasım itibariyle Sıcak Asfalt kaplama çalışmalarına başlayacaktık.Bu kapsamda da Finişer Asfaltlama Makinesini ilçemize getirtmiş, bununla birlikte de Silindir ve Finişer Operatörü de hazır şekilde beklemekteydi.Ancak, yaşanan olumsuz hava koşulları neticesinde alt yapı eksikliği tekrar kendini gösterdi ve hazırladığımız bölgelerde de kısmi tahribatlar meydana geldi.Sıcak Asfaltla birlikte projelendirdiğimiz ve hazırladığımız Yağmur Suyu Hattı ve Mazgal çalışmalarıyla da geçtiğimiz aylarda faaliyete geçirdiğimiz bölgelerde olduğu gibi buralarda da bu problemi ortadan kaldıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Bu kapsamda da yağmura çamura aldırış etmeden özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.