+4 KM. DOĞALGAZ ÇARŞI MAHALLESİ’NDE RESMEN BAŞLADI

+4 KM. DOĞALGAZ ÇARŞI MAHALLESİ’NDE RESMEN BAŞLADI

 

    8 Ekim 2020 tarihinde Belediye İş ve İşlemleri kapsamında İstanbul’a ziyaret gerçekleştiren Başkan ŞENSOY Akmercan Genel Müdürü Yunus KESGİN’i ziyaret etmiş ve birtakım görüşmeler gerçekleştirmişti.

   Bu ziyaret kapsamında ilçemizdeki doğalgaz yatırımlarını masaya yatıran Belediye Bşakanımız son 2 yıl içerisinde verilen destekten dolayı teşekkür ederken, girişimleri neticesinde +4 km. daha söz alarak Gerze’ye dönüş yapmıştı.

    2020 yılı yatırımları kapsamında 8 km. doğalgaz hattını vatandaşlarla buluşturan Başkan ŞENSOY, +4 km daha alarak 2020 senesinde de hattı toplam 12 km.ye çıkartmış oldu.Bununla birlikte 20 ayda toplam 28 km doğalgaz hattını ilçemize kazandıran Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “20 aylık süre zarfında 28 km. doğalgaz hattını ilçemize kazandırdık.İstanbul ziyaretimizde de +4 km alarak Çarşı Mahallesi bölgesinde eksikliği gidereceğiz.Çalışmaları resmen başlayan mahallemizde Çarşı Mahallesi Muhtarı Mustafa USTA’da bizlerin yanında olarak çalışmları yerinde inceledi.İnşallah girişimlerimiz neticesinde ilçemizin tamamını doğalgazla buluşturacağız.” Dedi.

    Belediye Başkanımız sözlerinin devamında ise böylesine önemli yatırımların ilçemizle buluşması hususunda desteklerini esirgemeyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ’e, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, AK Parti İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Sayın Cumhur KURT’a  ve Akmercan Genel Müdürü Sayın Yunus KESGİN’e teşekkür etti.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı