PERSONELDEN BAŞKAN ŞENSOY’A ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Ülkemizdeki özel günlere duyarlılığıyla takdir kazanan Gerze Belediyesi Personeli Millet Mekteplerinin açıldığı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Millet Mektepleri Başöğretmeni ünvanını aldığı 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Emekli Öğretmen olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a sürpriz yaparak makamında ziyaret etti.

Emekli Sınıf Öğretmeni olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a gerçekleştirilen ziyarette günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilirken Başkan ŞENSOY’da anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız yaptığı konuşmada; “İlçemizde başarılı işlere imza atmak için birlik ve beraberlik oldukça önemli.Belediyemiz Personeli de duyarlılık göstererek Öğretmenler Günü’mü kutladılar.Biz bir aileyiz.Böyle özel günlerde de çalışma arkadaşlarım tarafından hatırlanmak beni oldukça mutlu etti.Öğretmek, bir nesli yetiştirmek çok önemlidir.Öğretmenlik mesleğimizde Belediyemiz Personelinden birçoğunun evlatlarını okutup bir kısmının Öğretmenliğini yaptım.Öğretmenler Günü vesilesiyle tarafıma gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.