AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ANLAMLI ZİYARET

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ANLAMLI ZİYARET

 

    AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT, AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU, AK Parti Gerze Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt ALTUNEL ve Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Emekli Öğretmen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret ettiler.

    Gerçekleşen anlamlı ziyarette misafirlerine kolonya döken Başkan ŞENSOY daha sonra Öğretmenlik mesleği üzerine sohbet gerçekleştirdi.Ziyarette memleketine faydalı nesiller yetiştirdiği için Belediye Başkanımıza teşekkür eden İlçe Başkanı Cumhur KURT bu vesileyle de Başkan ŞENSOY’un Öğretmenler Günü’nü kutladı.

    Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız ise; “Hatırlanmak, çok anlamlı bir duygu.Öğrencilerim, veliler ve sizin gibi dostlarım gerek telefonla arayarak gerekse bizzat ziyaret ederek Öğretmenler Günü’mü kutluyorlar.Böylesine anlamlı günlerde iz bırakıp hatırlanmak gerçekten de çok anlamlı.” Dedi.

    Ziyaret, günün anısına Belediye Başkanımıza takdim edilen çiçek merasiminin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı