BAŞKAN ŞENSOY’DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE C VİTAMİNİ DESTEĞİ

 BAŞKAN ŞENSOY’DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE C VİTAMİNİ DESTEĞİ

    İlçemiz T.C. Ziraat Bankası önünde bulunan Turunç meyvesi Belediyemiz tarafından tespiti gerçekleşen ve yemek dağıtılan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılıyor.

    İlçemizde bir çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Başkan ŞENSOY’un bu düşüncesi çevre esnafı ve vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanırken, kış aylarına girdiğimiz Koronavirüs döneminde de C vitamin desteği oldukça anlamlı bulundu.

    Sinirleri azaltıcı etkiye sahip olan turunç, yatıştırıcı etki gösterir ve rahatlama sağlar. Üzüntü ve sıkıntıyı gidermede de kullanılır. Özellikle stres kaynaklı depresyonda etkili bir besin kaynağı olan turunç tansiyonu dengelerken aynı zamanda kan şekerini düşürmek için de kullanılır.

    Bunca faydayı içinde barındıran turuncun ihtiyaç sahipleriyle buluşmasına vesile olan Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Artık kış aylarına girmiş bulunuyoruz.Havaların soğuması ve Koronavirüs salgınını yaşadığımız bu dönemde vitamin desteği önemli bir unsur haline geldi.Yaptığımız istişare doğrultusunda banka önünde bulunan turunçu yemek dağıttığımız ihtiyaç sahibi yaşlılarımızla buluşturmak istedik.Meyveyi sıkarak tüketmelerini istediğimiz vatandaşlarımıza bir desteği de bu şekilde sağlamak istedik.Sağlık en birincil önceliğimiz.Elimizden geldiğince ve gücümüz yettiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı