MAMA VE SU KAPLARI TAZELENDİ

Ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında Belediyemiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi personeli sokaktaki dostlarımızın mama ve su kaplarını tazeledi.

Rutin olarak uygulanan çalışmalarda ilçe genelinde konuşlandırılan mama ve su kapları tazelenirken, soğuk kış günlerinde de dostlarımıza destek olmaya çalışıyoruz.

Mama kaplarının düzenli olarak dolumunu yaptıran, kedi ve köpeklerin aç kalmasına izin vermeyen Başkan ŞENSOY; “Sokaklarda yaşayan dostlarımız için ilçe genelinde ki mama kaplarını yeniledik.Vatandaşlarımızdan içini boş gördükleri kaplar hakkında tarafımıza bilgi vermelerini, kaplarda çöp görürlerse sosyal sorumluluk örneği göstererek çöpü çöp kovalarına atmalarını ve mama kaplarına zarar veren olursa da uyarmaları hususunda ricacı oluyorum.Gerze’mizin içinde barınan herkesi kucaklamaya devam edeceğiz.”dedi.

Whatsapp Hattı
sinop emlak sinop satılık daire sinop kiralık daire