BELEDİYE SPOR’DAN BAŞKAN ŞENSOY’A FORMA

İlimizi ve ilçemizi BAL (Bölgesel Amatör Lig)’da temsil edecek olan Gerze Belediye Spor Başkanı Cengiz TOPUZ, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur ÇETİN ve Belediye Spor Emektarları Ali KALAY, Ali KARASOY ve Basın Mensubu Velaattin SAATÇİ Başkan ŞENSOY’u makamında ziyaret ederek forma hediye ettiler.

Bugüne kadar yapılan maddi ve manevi desteklerden dolayı Başkan ŞENSOY’a teşekkür eden heyetin anlamlı jesti karşısında mutlu olan Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Bizler, Amatör sporla uğraşmış, amatör sporun içinde bulunduğu zorlukları yaşamış ve bilen kişileriz.Bu doğrultuda da ilçemizin takımlarına elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.Desteklerimizin neticesinde de kulübümüzün bizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olması en büyük mutluluk.İnşallah en kısa sürede Amatör Ligler başlar ve bizler de bu gururu birlikte yaşarız.Bu anlamlı hediyeden dolayı da Kulüp Başkanımıza, Yönetim Kuruluna ve futbol emektarlarına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Whatsapp Hattı
sinop emlak sinop satılık daire sinop kiralık daire