BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN ŞENSOY’A ZİYARET

İlimizde gerçekleşen Turizm Destinasyon Toplantısı sonrası Erfelek Belediye Başkanı Mehmet UZUN, Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan PEKER ve Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR ilçemize gelerek Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette ilçe genelindeki çalışmalar ve projeler konuşulurken Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Çok değerli ilçe Belediye Başkanlarım bizleri ziyaret ederek memnun ettiler.İlçemizde yürütülen çalışma ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunarak birbirimize destek sağladık.Nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.