KURU DAL VE SARMAŞIKLAR TEMİZLENİYOR

KURU DAL  VE SARMAŞIKLAR TEMİZLENİYOR

Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi’nde bulunan Zeytin Ağaçları kuru dal ve sarmaşıktan arındırılıyor.

İlçe Tarım Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü Mühendisleri tarafından gözetim altında gerçekleşen çalışmalarda Şehit Belediye Başkanı Muzaffer MIZRAKLI tarafından dikilen Zeytin Ağaçları bakıma alındı.

Belediye Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU’yla birlikte çalışma alanını ziyaret eden Başkan ŞENSOY vatandaşlarımızla yaptığı görüşmede; “Kuru dal ve sarmaşıklarından temizlenen ağaçlar Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Projesi’nde önemli bir yere sahip olup, Zeytin Ağaçları asla kesilmeyecektir.Bununla birlikte bölgede uygulanacak peyzaj çalışmalarında Ceviz, Dut ve Erik ağaçları farklı bir bölgeye taşınacak.Bizler, yeşili, maviyi ve ilçemizin içinde yaşayan her şeyi seven, koruyan ve geliştiren bir anlayışa sahibiz. Hizmetimizde kesinlikle parti ayrımı yapmayacağımıza dair söz vermiştik.Bununla birlikte ilçemizin manevi değerlerini yaşatma adına da çalışmalar yapacağımızı her platformda dile getiriyoruz.Bu kapsamda da Şehit Gerze Belediye Başkanı Muzaffer MIZRAKLI tarafından dikilen Zeytin Ağaçlarımızda yetkili mercilerin gözetiminde kuru dal ve sarmaşıkları temizleme çalışması gerçekleştiriyoruz.Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Projemizin tamamlanmasının ardından da bölgeye ‘Bu Zeytin Ağaçları Şehit Belediye Başkanı Muzaffer MIZRAKLI tarafından dikilmiştir.” Diye ahşap bir tabela dikeceğiz.İlçemizin tarihi dokusunu yaşatacak olan projede böylelikle manevi değerlerimizi de yaşatacağız.” Dedi.