BAŞKAN ŞENSOY ERFELEK’DE

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Sıcak Asfalt çalışmaları kapsamında Erfelek ilçesini ziyaret etti.

Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, AK Parti İl Başkanı Uğur GİRESUN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya ÇINKIL, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU , İlçe Belediye Başkanları ve protokol üyelerinin katıldığı programda Erfelek ilçemizdeki çalışmalar bizzat yerinde incelendi.

Erfelek Belediye Başkanı Mehmet UZUN tarafından projeler tanıtılırken, Başkan ŞENSOY’da Gerze’den sonra Erfelek’in de sıcak asfaltla buluşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Gerze’mizden sonra Erfelek ilçemizde Sıcak Asfaltla buluşuyor.Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN’un girişimleriyle ilimiz ve ilçelerimiz hakkettiği seviyelere geliyor.Belediye Başkanlarımızla proje ve çalışmalarımızla ilgili düzenli olarak istişareler gerçekleştiriyoruz.Bu istişarelerin neticesinde de ilçelerimizi sık sık ziyaret edip destek oluyoruz.Sıcak Asfalt çalışmasından sonra halkımızın memnuniyeti ortada.Erfelek halkıda ilçede gerçekleşen çalışmalardan oldukça memnun.Herkese hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.