GERZE BELEDİYE SPOR RESMEN BÖLGESEL AMATÖR LİGDE

2019-2020 Sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak BAL’a (Bölgesel Amatör Lig) katılma hakkı kazanan temsilcimiz Gerze Belediye Spor katılım bedeli ve evrakları TFF’ye teslim etti.

Böylelikle resmi olarak BAL’a katılım sağlayan Gerze Belediye Spor Kulüp Başkanı Cengiz TOPUZ yayınladığı mesajda; “Gerze Belediye Spor’umuz BAL’a katılım bedeli ve evraklarını TFF’ye teslim etmiştir.Bu vesile ile Gerze Belediye Spor’umuzun BAL’a katılması için gereken katılım bedelini yatırmamızda her daim yanımızda olan Sayın Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ’e şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “İlçemizi ve ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan temsilcimiz Gerze Belediye Spor’umuzun katılım bedeli ve evraklarını Türkiye Futbol Federasyonu’na teslim etmenin mutluluğu içerisindeyiz.Bizler, amatör spora her daim destek veren bir anlayış içerisindeyiz.Bu kapsamda da Gerze Belediyesi öncü konumdadır.Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz inşallah liglerin başlamasıyla birlikte yeni sezonda da başarılara imza atacak.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.