BAŞKAN ŞENSOY’DAN YENİ YIL MÜJDESİ

BAŞKAN ŞENSOY’DAN YENİ YIL MÜJDESİ

 

    23 Haziran 2020 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yatırım protokolü kapsamında Ankara’ya giden Başkan ŞENSOY, bilindiği üzere 3 önemli yatırımla Gerze’ye dönmüştü.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında Sinop geneline 15 önemli yatırımın protokolü imzalanırken Gerze’de yaklaşık 8 milyon TL’lik üç önemli yatırımın sahibi oldu. 1 Adet yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Semt Sahası ve 1 Adet Kapalı Spor Salonu yatırımı ilçemizde kesinleşirken, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet KASAPOĞLU; “Sinoplu gençlerimize verdiğimiz sözleri harfiyen tuttuk ve yeni modern spor tesisleri için protokolümüzü imzaladık.Geleceğe daha emin adımlarla yürüyoruz.” Demişti.

    İlçemizde kazandırılan 3 önemli yatırım için açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY ise; “Gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretinden bir kez daha müjdelerle ilçemize dönüş yaptık.Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ beyefendinin yoğun çabaları neticesinde Sinop’umuz bir kez daha önemli yatırımlar kazandı.Bu kapsamda da ilçemiz 1 Adet yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 Adet Semt Sahası ve Atatürk Mahallesi’ne 1 Adet Kapalı Spor Salonu olmak üzere 3 önemli yatırımın sahibi oldu.Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yapılan protokol imzalarıyla birlikte kesinlik kazanan yatırımlar ilçemize büyük katmadeğer sağlayacak.Söz verdiğimiz projeleri bir bir yerine getiriyoruz." Diyerek müjdeleri vermişti.

    Bu kapsamda da Başkan ŞENSOY 2021 öncesi adeta yeni yıl müjdesini açıkladı.Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “05.01.2021 tarihinden itibaren Kapalı (Yarı Olimpik) Yüzme Havuzu Yapım İhalesi ekap.kik.gov üzerinden yayımlanacak.11.02.2021 tarihinde ihalesi gerçekleşecektir.Ayrıca diğer bir müjdemiz ise Kapalı Spor Salonu.Bu projemiz ise 04.01.2021 tarihinden itibaren ekap.kik.gov üzerinden yapım ihalesi ilanda olacak.03.02.2021 tarihinde de ihalesi yapılacak.Atatürk Mahallesi’nde yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve 19 Mayıs Mahallesi’nde yapılacak olan Kapalı (Yarı Olimpik) Yüzme Havuzu ilçemize çok şey katacak.Böylesine önemli yatırımların ilçemize kazandırılması hususunda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet KASAPOĞLU’na, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, Spor Toto Genel Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU’na ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı