YILIN İLK MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

2021 Yılının olağan ilk meclis toplantısı gerçekleşti.

Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen görüşmelerde Meclis Başkanı Cevat ŞENSOY 2021 yılının sağlıklı bir yıl olmasını temenni ederken, ilçemize hizmet anlamında da tüm meclis üyelerine başarı dileklerinde bulundu.

Bir önceki meclis karar özetinin tasdiki kabul edilirken,

1-2021 yılı içerisinde çalıştırılacak Ekonomist, Avukat ve Mimar gibi tam zamanlı sözleşmeli personellere verilecek ücretin belirlenmesi talebi oy birliğiyle kabul edildi.

2- Belediye meclisinin 2021 yılında tatil yapacağı ayın belirlenmesi görüşülürken, tatil yapılmaması oy birliğiyle kabul edildi.

3- Huzur Hakkı ve Uzman kişi ücretlerinin belirlenmesi talebi oy birliğiyle kabul edildi.

4- Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi gerçekleşirken Alaattin BAŞ, Ümit AKÇA, Hamide Ceren ERDOĞAN, Süleyman TAŞGIN ve Birol SAZAK yapılan gizli oylama sonucunda Denetim Komisyon Üyeliğine seçildi.

5- İlçemizdeki amatör spor kulüplerine belediye bütçesinden maddi yardım yapılması talebinin görüşüldüğü görüşmelerde talep, oy birliğiyle kabul edildi.

6-İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi

- Plan revizyonuna ait değişikliklerin görüşülmesi talebi oy birliğiyle kabul edildi.

8-İlçemiz Abdaloğlu Köyü, Sarıcaoğlu Mevkii, 2-3 pafta, 1457 nolu parselde kayıtlı taşınmazın Otogar Alanı yapılmak üzere Gerze Belediyesine devri talebi oy birliğiyle kabul edildi.

9-Otogar Yeri Kamulaştırılması için kredi kullanılması talebi görüşülürken, Başkan ŞENSOY’a yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.