BACA YANGINI KORKUTTU

BACA YANGINI KORKUTTU

 

    Kış aylarının gelmesiyle birlikte evlerinde soba yakan vatandaşların baca temizliği konusundaki ihmalkarlığı maalesef baca yangınlarının da yaşanmasına vesile oluyor.

    Bunun son örneğini ise ilçemiz Çarşı Mahallesi Gül Sokak’ta yaşadık.Evinde soba yakan vatandaşımız baca temizliğini ihmal etmesi sonucu yangına sebep olurken, komşuların ihbarı üzerine anında olay yerine gelen Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldılar.

    Şiddetli lodos rüzgarlarının yaşandığı bu dönemde yangının büyümeden söndürülmesi en büyük temennimiz olurken, ekiplerimiz özel yangın solüsyonu da sıkarak yangını kolayca kontrol altına aldılar.

    Ardından ev sahibi hakkında tutanak düzenlenirken, baca temizliği sağlanmadan soba yakılmaması hususunda da bilgilendirme yapıldı.

    Lodos rüzgarlarının ilçemizde yarattığı sonuçlar hepimiz tarafından bilinmektedir.Bu ve buna benzer afetlerin yaşanmaması adına evlerinde soba yakan vatandaşlarımızın baca temizliği yapmalarını tekrar hatırlatırız.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı