PAZAR YERİ VE ÇEVRESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Koronavirüs Pandemi’sinin açıklandığı ilk günden bu yana aralıksız şekilde çalışmaların sürdüren ekiplerimiz, bu kapsamda da ilçemiz Pazar yeri ve çevresinde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdiler.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız; “Koronavirüs’le mücadele kapsamında el birliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu kapsamda yürütülen çalışmalarda ekiplerimiz ilçemizin her bir noktasında disiplinli bir çalışma yürütüyor.Dezenfektan işlemlerimize bilindiği üzere yolları da dahil etmiştik.Ekiplerimiz, dezenfekteli su ile çalışmalarını sürdürecekler.İnşallah bu salgından kısa sürede kurtulacağız.Tüm hemşehrilerime sağlıklıklı günler dilerim.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak bu zor ve sıkıntılı günlerin biran evvel bitmesi temennisiyle, tüm hemşehrilerimizi Sağlık Bakanlığı’mız tarafından alınan önlemlere uymalarını rica eder, sağlıklı günler dileriz.