İLK MAHSUL EMEKÇİ VE İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE PAYLAŞILDI

İLK MAHSUL EMEKÇİ VE İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE PAYLAŞILDI

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tarafından Gerze Belediyesi’ne ait 21 dönümlük arazide başlatılan ‘Milli tarım, Yerli Tohum Projesi’ kapsamında toplanan ilk mahsul emekçi kardeşlerimiz ve belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla paylaşıldı.

    Başkan ŞENSOY tarafından başlatılan anlamlı proje ulusal basının da ilgi odağı haline gelirken, bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde de araziye ata buğdayı olan Siyez ekilmişti.

    Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da bahsettiği üzere yerli tohuma yönelimi artırmak adına başlattığımız proje ülke çapında da büyük ilgi uyandırmıştık.Büyük uğraşlar verdiğimiz projede de nohutta mahsule kavuşmuştuk.Bununla birlikte yeni dönemde de yerli buğdayımız Siyez Buğdayı’nı toprakla buluşturduk. İlk olan bu projemizde emekçi kardeşlerimizi de unutmadık.İlk mahsul olan yerli nohut ve mısır ununu arazide alın terlerini akıtan kardeşlerimizle paylaştık.Ayrıca, ilçemizde belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da ulaştırmaktayız.Hedefimiz, çiftçilerimizi üretime ve yerliliğe yönlendirmek. İnşallah anlamlı olan projemize daha da fazla anlam katacağız.” Dedi.

 






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı