MAĞDUR AİLEYE KAPILARIMIZI AÇTIK

İlçemizde yaşanan yoğun yağışlar sebebiyle evini su basan Hamidiye Mahallesi Faik Özdemir Sokak’ta kiracı olarak ikamet eden ailemizin yardımına Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY koştu.

Yaşanan üzücü  hadisenin ardından Belediyemiz ekipleri seferber olurken ilk olarak su baskını yaşanan daireyi temizlendi ve Başkan ŞENSOY’da devreye girerek Belediyemiz Misafirhanesinin kapılarını aileye açtı.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan ŞENSOY; “Yaşanan yoğun yağışların akabinde bir vatandaşımızın evini su basması sonucu ekiplerimizi derhal olay yerine göndererek mağduriyeti gidermeye çalıştık.Su ve atıkların temizlendiği evde oturan kiracı kardeşlerimize de Belediyemiz Misafirhanesinin kapılarını açarak destek oluyoruz.Ayrıca, girişimlerimiz neticesinde bu ailemizin mağduriyetini en aza indirgemek için girişimlerimiz devam etmektedir.Böyle hadiselerin yaşanmasını tabiki kimse istemez.Bizler de kardeşlerimizin soğuk kış günlerinde mağdur olmaması için bu süreçte Misafirhanemizde ağırlayacağız.”dedi.