KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ

Gerze’yi tüm köyleriyle birlikte kucaklayan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT, İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet BURMA, Belediyemiz Meclis Üyesi Ümit AKÇA, AK Parti Gerze Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt ALTUNEL, AK Parti Gerze İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Uğur SAĞIR ve Emrah ARSLAN ile birlikte Çakallı ve Hızarçayı Köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Çakallı Köyü’ne giden heyet burada sel felaketi nedeniyle çöken yolun ardından yapılan köprü alanında incelemelerde bulunurken, Köy Muhtarımız Niyazi KALAFAT ve köy halkıyla bir araya gelerek talepleri dinleyip hasbihal ettiler.

Buradaki ziyaretin ardından Hızarçayı Köyüne giderek Köy Muhtarımız Cihat TOPÇU ve Köy halkıyla istişarelerde bulunan Başkan ŞENSOY ve Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT, talepleri dinlemesinin ardından ziyaretlerini sonlandırdılar.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Köy Muhtarlarımız ve vatandaşlar, talepleriyle yakından ilgilenildiği için teşekkür ettiler.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Gerze’mizi köyleriyle birlikte geliştirmeye çalışıyoruz.Bizler, kanun gereği mücavir alanı içerisinde ilçemizi geliştirmeye gayret gösterirken, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT, İl Genel Meclis Üyelerimiz Ahmet BURMA ve İzzet KARAMAN’da köylerimize hizmet götürmek adına yoğun çaba sarfediyorlar.Bu ziyaretlerde bizlerde yer alarak köylü halkımızın yanında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz.Bizleri sıcak sohbetleri ve samimiyetiyle ağırlayan Köy Muhtarlarımıza ve köy halkına teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Whatsapp Hattı
sinop emlak sinop satılık daire sinop kiralık daire