BAŞKAN ALTUNEL VE SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

21 Ocak 2021 tarihinde AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN’la birlikte ilçemize gerçekleştirdiği ziyarette proje alanları inceleyen Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, bilindiği üzere Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulunmuştu.

Bu ziyaretinde Belediyemize kazandırılacak olan Otogar Alanı’nda incelemelerde bulunan Milletvekilimiz daha sonra ise Küçük Sanayi Sitesi’ne giderek burada esnaflarımızla istişarede bulunmuştu.Gerçekleşen sohbette cüzi miktarda Belediyemize kazandırılacak olan Otogar Proje Alanının 4 dönümlük ve mevcut Küçük Sanayi Sitesi üst tarafından bulunan 4 dönümlük Belediye arazisini Küçük Sanayi Sitesi’ni büyütmek için planladıklarını söyleyen Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un da üstün gayretleriyle bu projeyi hayata geçireceklerini vurgulamıştı.

Küçük Sanayi Sitesi esnafımızın derdine derman olan bu açıklamanın ardından Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal ALTUNEL ve Küçük Sanayi Sitesi esnafları Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret ettiler.Gerçekleşen ziyarette ilçemizin uzun yıllardır en büyük mağduriyetlerinden biri haline gelen Küçük Sanayi Sitesi’nin geliştirilmesi açısından atılan olumlu adımlar vesilesiyle teşekkür eden ALTUNEL; “Sanayi sitesinde kiralık işyeri açmak isteyen, iş yerini büyütmek isteyen ve dükkan bulmakta zorlanan esnafımızın yarasına merhem olacak olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkür ediyorum.2018 yılında vermiş olduğumuz dilekçe ve bununla birlikte belirttiğimiz talepler Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT’un yoğun çabalarıyla neticeye ulaşıyor.Bu girişimleri sebebiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; ”Esnafımıza söz vermiştik.Bu doğrultuda da Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT’un destekleriyle sözümüzü yerine getireceğiz.Dosyamızı Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU’na da teslim ettik.Bu projenin sonunda ilçemiz inşallah güzel bir Otogara kavuşup, 75-100 arası işyerini ilçemize kazandırarak esnafımıza destek olup, istihdam sorununa da merhem olacağız.” Dedi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Whatsapp Hattı
sinop emlak sinop satılık daire sinop kiralık daire