ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

2021 Yılının Olağan Şubat Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti.

Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen görüşmelerde Meclis Başkanı Cevat ŞENSOY tüm katılımcılara hoş geldiklerini belirtirken, gündemi sundu.

Bir önceki meclis karar özetinin tasdiki kabul edilirken,

1- Abdaloğlu Köyü, 3 pafta, 1850 nolu parselde kayıtlı taşınmaz ile ilgili talebin görüşülmesi.

talebi oy birliğiyle komisyona devredildi.

2- Destek Hizmetleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 adet otomobil, 1 adet minibüs ve 1 adet kamyonet satın alınması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

3- Kurumumuza ait kirada bulunan taşınmazlara ilişkin gerekli indirim, süre uzatımı ve ertelemelerin yapılması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

4- Belediyemiz tahsilatlarında pos cihazı kullanılması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

5- İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Kervan Sokak isminin gelen talep üzerine Merhum Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Veysel Yiğit Caddesi olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

6-Gerze Turizm Tic.Ltd.Şti Müdürü Ramazan YILMAZ’ın sağlık sorunları sebebiyle görevinden istifa etmesi üzerine 2 yıllığına Fatih ÖZ’ün Müdür olarak atanması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis görüşmelerinin ardından Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY 22 aylık görev süresinde ilçemizde gerçekleştirilen yatırımları Meclis Üyeleriyle paylaşırken, hizmet yolunda birlik ve beraberliğin bozulmaması temennisiyle tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Whatsapp Hattı

sinop emlak sinop pansiyon sinop günlük kiralık daire sinop web tasarım güneş paneli güneş enerjisi güneşten elektrik üretme