BAŞKAN ŞENSOY’DAN PERSONELİNE MEVSİMLİK KIYAFET

BAŞKAN ŞENSOY’DAN PERSONELİNE MEVSİMLİK KIYAFET

 

    Gerek Toplu İş Sözleşmeleri, gerekse tutumuyla her daim işçi kardeşlerimizin yanında yer alan Başkan ŞENSOY emekçi kardeşlerimize mevsimlik kıyafet ve bot desteğinde bulundu.

    “6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’’ gereğince özel olarak imal edilen kıyafetler yenilenip işçi kardeşlerimize teslim edildi.Dağıtılan yeni iş kıyafetleri, özellikle soğuk kış şartlarında işçilerin üşümemesi ve daha rahat çalışabilmeleri için hazırlandı.

    “Personelimizi Memnun Etmeye Özen Gösteriyoruz”

    Yeni iş kıyafetlerini giyen belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan ŞENSOY, işçilere göstermiş oldukları disiplinli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek; ‘‘Çalışan personelimizin kıyafetlerini değiştirdik. İlçe genelinde her alanda çalışmalarımızı titiz bir şekilde yürütüyoruz. Bunu yaparken de personelimizi memnun etmeye özen gösteriyoruz. Personelimize mevsimine göre iş kıyafeti ve sağlık malzemeleri temin ediyoruz. Belediye olarak; iş sağlığı ve güvenliğini esas alarak hareket ediyor, gerek verdiğimiz eğitimler, gerek sağlık taramaları, gerekse kıyafet ve güvenlik ekipmanlarıyla çalışanlarımız için sağlıklı ve güvenli bir ortam sunmaya dikkat ediyoruz. Amacımız iş kazalarının ve meslek hastalıklarının azaltılmasını sağlamak. Personelimizin kendini huzurlu hissetmesi, bizim için her şeyden önemli.’’ dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı