GERZE ALT YAPISI GELİŞTİRİLİYOR

Göreve geldiği günden bu zamana kadar ilçemizin en büyük problemlerinden birisine el atan Başkan ŞENSOY, ilçemizin alt yapısını geliştirmeye devam ediyor.

Bu güne kadar bir çok bölgede en büyük eksiklik olan Yağmur Suyu Hattı çalışmalarını tamamlayıp olası sel felaketlerine karşı önlem alan Başkan ŞENSOY, son olarak Belediye Caddesi mevkiinde alt yapı çalışmalarına start verdi.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz tarafından sağlanan çalışmalarda ekiplerimiz büyük bir titizlikle ilerlerken, en kısa sürede çalışmaları tamamlayıp, üst yapıda onarım çalışmalarına başlanacağı kaydettiler.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “İlçemizin tartışmasız en büyük eksikliklerinden birisi alt yapıydı.Yaşanan sel felaketlerinin yarattığı tahribatta bunu gözler önüne serdi.Bizler de bu doğrultuda harekete geçerek, vatandaşlarımızın olası sel felaketlerinde mağduriyetini engelleyebilme adına Yağmur Suyu Hattı çalışmalarına başladık.İlçemizin bir çok kritik noktasında uyguladığımız çalışmaların ardından Belediye Caddesi güzergahında da bu eksikliği giderme adına çalışmalara başladık.En kısa sürede çalışmaları tamamlayıp, tahribata uğrayan üst yapıda da onarım çalışmalarını bitireceğiz.” Dedi.