KIZILAY’DAN ZİYARET

Kızılay Gerze Şube Başkanı Celal YİĞİT ve Nur CİRİTOĞLU Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan ŞENSOY’a Kızılay Postası Gazetesi takdim edilirken, yapılan ve önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kızılay Gerze Şube Başkanı Celal YİĞİT yaptığı açıklamada; “Kızılay olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmamızda yardım elini uzatan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkür ediyorum.Hep birlikte Kızılay’ın yardım elini ihtiyaç sahiplerimizle buluşturuyoruz.Ayrıca, kan bağışı noktasında da gösterilen ilgiden dolayı Gerze’lilere teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “Kızılay, ihtiyaç sahiplerine ulaşmada, hayati önem taşıyan durumlarda ve doğal afetlerde her daim vatandaşın ilk yanında olan kurumdur.Gerze’de de el birliğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret gösteriyoruz.Bu hususta da özveriyle çalışan Kızılay Gerze Şube Başkanı Celal YİĞİT’e ve Kızılay Gönüllülerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.