BAŞKAN ŞENSOY’DAN SOSYAL SORUMLULUK ÖRNEĞİ

BAŞKAN ŞENSOY’DAN SOSYAL SORUMLULUK ÖRNEĞİ

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, yangınzede aileye yardım elini uzatarak örnek bir davranış daha sergiledi.

    Geçtiğimiz aylarda Karlı Köyü’nde ve Sorkun Köyü Hacılar Mahallesi’nde çıkan yangın sonucu mağdur olan ailelerimize yardım elini uzatan Başkan ŞENSOY, Belediyemiz Zabıta Memurunu görevlendirerek ailelerimizin ihtiyaçlarını belirlemede yardımcı oldu.

    Belediye Mücavir alanı dışarısında kalmasına rağmen köylüsü kentlisi herkesi kucaklayan bir anlayışla ihtiyaç sahibi ailelerimizden manevi desteğini esirgemeyen Başkan ŞENSOY, mağdur ailelerimizin hayır duasına mazhar olurken, ihtiyaçların giderilmesi hususunda da gerekli girişimlerin sağlanacağı belirtildi.

    Başkan ŞENSOY konuyla alakalı yaptığı açıklamada; “Belediyemize mücavir alanı içinde olsun veya olmasın hiç farketmez.Bizler, bir bütünüz.Bu doğrultuda da elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince ihtiyaç sahibi mağdur ailelerimize yardım elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Onlardan hayır duası almak ise en güzel temennimiz. Bu kapsamda da geçtiğimiz aylarda Karlı ve Sorkun Köylerimizde çıkan yangınlar sonucu mağdur olan ailelerimizi ziyaret ederek ihtiyaçlarını sorduk. Bir mümin, aç bir mümini doyurursa, Allah da o kimseyi cennet meyveleriyle doyuracaktır. Yine bir mümin, susuz kalan bir mümine bir şeyler içirip susuzluğunu giderirse, Allah kıyamette ona (misk ile mühürlenmiş lezzetli bir içecek olan) 'Rahîk-ı Mahtûm'dan içirecektir. Yine bir mümin, elbiseye ihtiyacı olan bir mümini giydirirse, Allah da ona cennetin yemyeşil elbiselerinden giydirecektir. (Tirmizî, Kıyâme, 18). Bu yüzden paylaşma ve dayanışma içerisinde olmak biz idarecilerin başlıca görevlerindendir.İnşallah, mağdur ailelerimizin derdine bir nebze olsun derman olabiliriz.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı