BALIKÇILARDAN TEŞEKKÜR

Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’in gerçekleştirdiği Gerze ziyaretinde taleplerini ileten Balıkçılarımız, talepleriyle yakından ilgilenildiği için AK Parti Gerze İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Uğur SAĞIR ile birlikte Başkan ŞENSOY’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Taleplerinin Başkan ŞENSOY tarafından Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’na dosya halinde sunulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Balıkçılarımız, gösterilen ilgi ve çabadan dolayı Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT’a teşekkür ettiklerini söylediler.

Taleplerin son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY ise; “Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ beyefendinin belirttiği üzere Balıkçılarımızın yaşadığı her zorlukta onların Karadeniz’in hırçın dalgalarına karşı dimdik durmaları gibi bizlerde onların yanında duracağımızı söylemiştik.Bu doğrultuda da Balıkçı kardeşlerimizin taleplerini gerçekleştirdiği Sinop ziyaretinde Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’na teslim ettik.İnşallah Balıkçı kardeşlerimizin derdine derman olacağız.Gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaretten dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Whatsapp Hattı
sinop emlak sinop satılık daire sinop kiralık daire