GELECEĞİMİZ İÇİN SIFIR ATIK

GELECEĞİMİZ İÇİN SIFIR ATIK

 

    Sinop ilinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi, Emine ERDOĞAN hanımefendinin talimatlarıyla hayata geçirilen Sıfır Atık Eylem Planı çerçevesinde ilçemizde de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

    Bu kapsamda gerçekleşen çalışmalarda ilçemizde Mobil Atık Getirme Merkezi kuruldu. Vatandaşlarımız Kağıt Atıklar, Plastik Atıklar, Cam Atıklar, Metal Atıklar, Elektronik Atıklar, Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pilleri bu merkezkerimize atarak geleceğimiz için fayda sağlamış olacaklar.

    İlçemizin belirli noktalarına kurulmaya devam edecek olan merkez hakkında konuşan Başkan ŞENSOY; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi, Emine ERDOĞAN hanımefendinin talimatlarıyla hayata geçirilen Sıfır Atık Eylem Planı çerçevesinde Mobil Atık Getirme Merkezi’ni ilçemizde faaliyete geçirdik.Oldukça kullanışlı ve anlaşılır olan merkezde vatandaşlar atıklarını belirlenen bölümlere atarak anlamlı bir eylem gerçekleştirmiş olacaklar.Bu merkezlerimizi önümüzdeki süreçte çoğaltarak ilçemizin sık kullanılan bölgelerine koyacağız.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı