TİCARET İL MÜDÜRÜ’NDEN BAŞKAN ŞENSOY’A ZİYARET

Sinop Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim AYKAN, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’yu makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü Personeli de yer alırken denetimler üzerine de sohbet gerçekleştirildi.Fiyat denetimleri ve hijyen denetimleri ile ilgili görüşmenin neticesinde bu hususta seminer yapılması da gündeme gelirken, kadın girişimciler ve kooperatifleşme üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu.

Sinop Ticaret İl Müdürü AYKAN kooperatifleşme hususunda Belediyelerin öncülük etmesinin öneminden bahsederken, Başkan ŞENSOY’da bu hususla ilgili olduklarını ve kooperatifleşme ve kadın girişimcilerin aktif olması hususunda girişimlerin yapılacağını belirtti.