ONARIM DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un girişimleri neticesinde ek olarak sağlanan 3 km.doğalgazın ardından onarım çalışmaları başladı.

İlçemiz Çarşı Mahallesi’nde biten doğalgaz çalışmalarının ardından vatandaşlar doğalgaz kullanımından duydukları memnuniyeti dile getirirken, oluşan tahribatta da onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yolun oturmasının ardından başlanan kilit parke taşı çalışmaları hakkında konuşan Başkan ŞENSOY; “Doğalgaz çalışmaları neticesinde tahribata uğramış olan yollarımızda onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyoruz.Bilindiği üzere ek olarak Çarşı Mahallemizde 3 km.lik bir yatırımı vatandaşlarımızla buluşturmuştuk.Bununla birlikte 20 aylık sürede 30 km.lik doğalgaz yatırımını Gerze’yle buluştururarak %80’lik kısmı tamamladık.Üst yapıda da 100.000 m² onarım ve yenileme çalışması sağladık.Gerze’mizi hakkettiği seviyelere taşıyacağız.” Dedi.