İHALE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İHALE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

 

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un yeni yıl müjdesi olarak açıkladığı Kapalı Spor Salonu Projesi’nde ihale sözleşmesi imzalandı.

    29 Aralık 2020 tarihinde ekap.kik.gov üzerinden yayınlanan ihale sürecinin ardından 03 Şubat 2021 tarihinde projenin ihalesi gerçekleşirken 4 firma katılım gösterdi.2.470.816,26 TL yaklaşık maliyeti olan ihalede katılımcı firmalardan Birlik Elektrik İnşaat Tekstil Reklam San.Tic.Ltd.Şti. 2.357.557, 00 TL, Celepciler Beton Yapı Ltd.Şti. 2.629.000,00 TL, İGC Yapı ve Mekanik A.Ş. 3.035.000,00 TL, Nafiz Doruk Sanayi Tic.A.Ş. ise 3.070.000,00 TL bedel teklif etmişlerdi.Tekliflerin neticesinde Birlik Elektrik İnşaat Tekstil Reklam San.Tic.Ltd.Şti. en cüzi fiyatı teklif ederek ihalenin kazananı olurken 25 Şubat 2021 tarihinde Birlik Elektrik İnşaat Tekstil Reklam San.Tic.Ltd.Şti. ile kurumumuz arasında sözleşme imzalandı.Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Birlik Elektrik İnşaat Tekstil Reklam San.Tic.Ltd.Şti. yetkilisi Üzeyir ALBAYRAK ve Proje Sorumlusu Belediyemiz Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi Özgür BÜYÜK İmza töreninde yer aldı.

    Başkan ŞENSOY projenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerken proje hakkında detay verdi.

   “SPORA VE SPORCUYA ÖNEM VERİYORUZ.”

   Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi oldukların vurgulayan Başkan ŞENSOY; “29 Aralık 2020 tarihinde ekap.kik.gov üzerinden ilana çıkan ve 03/02/2021 tarihinde ihalesi gerçekleşen Kapalı Spor Salonu Projesi’nde protokol imzalarımızı atmış bulunuyoruz. Atatürk Mahallesi’nde yapılacak olan Kapalı Spor Salonu  ilçemize ve özellikle gençlerimize çok şey katacak.Böylesine önemli yatırımların ilçemize kazandırılması hususunda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet KASAPOĞLU’na, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, Spor Toto Genel Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU’na ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

    Belediye Başkanlığı olarak Kapalı Spor Salonu Projesi’nin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı