YOL AÇMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Vatandaşlarımıza hizmet götürme anlamında yol açma çalışmalarımı devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında ekiplerimiz Çarşı Mahallesi ve 19 Mayıs Mahallesi’nde yol açma çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderme adına da stabilize malzeme serme çalışmalarını devam ettirdiler.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; “Vatandaşlarımıza hizmet edebilme anlamında durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz.Bu kapsamda da ekiplerimiz Çarşı Mahallesi ve 19 Mayıs Mahallesi’nde yol açma çalışmalarını sürdürdüler.Çalışmaların devamında ise bölgelere stabilize malzeme dökerek vatandaşlarımızın kullanımına açtık.İlçemizin her bir noktasında, alt yapı ve üst yapıda çalışmalarımıza devam edeceğiz.Memleketimize en iyi hizmeti verebilmek adına tüm gayret ve samimiyetimizle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.