MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ

Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT ve Belediyemiz Meclis Üyesi Ümit AKÇA çalışmaları yerinde incelerken, yüklenici firma tarafından da detaylı bilgi aldılar.Titiz ve planlı şekilde ilerleyen çalışmalarda proje yavaş yavaş kendini belli etmeye başlarken, mahallelide çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan ŞENSOY; “Gerze’miz, güzel bir projeyle güzel bir alana kavuşacak.İlçe merkezinde 7’den 77’ye herkese hitap edecek olan Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Projesi’nde sosyal ünitelerden, çocuk oyun gruplarına, bisiklet yollarından yürüyüş parkuruna, oturma gruplarından seyir terasına kadar her şey yer alacak.Zeytin Ağaçlarımız korunarak ve diplerine özel motifler uygulanarak kendini belli edecek.Böylelikle Gerze’nin tarihi dokusunu gelecek nesillere aktaracağız.”dedi.

Whatsapp Hattı

sinop emlak sinop pansiyon sinop günlük kiralık daire sinop web tasarım güneş paneli güneş enerjisi güneşten elektrik üretme