GERZE TARİHİNİ KONUŞTULAR

İlçemizin sevilen simalarından tarihe ve sanata duyduğu ilgiyle de adından sık sık söz ettiren Avukat İsmail Hakkı GÜLENÇ Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette ilçemizin tarihi dokusu üzerine sohbet gerçekleşirken, gelecek nesillerin aydınlatılması hususunda da Sayın GÜLENÇ’in bir yazı kaleme alacağı belirtildi.

Görüşme hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “İlçemizin tarihine duyduğu ilgiyle tanıdığımız ve zaman zaman bir araya geldiğimizde bizleri aydınlatan Avukat İsmail Hakkı GÜLENÇ ile birlikte ilçemizin tarihi hakkında sohbet gerçekleştirdik.Yaptığımız projelerde Gerze’nin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkartarak gelecek nesillere aktarmayı hedeflemekte olduğumuzu bir çok kez belirtmiştik.Sayın GÜLENÇ bizler için bu hususta bir yazı kaleme alarak destek sağlayacak.İlçemizin tarihini bilmek, gelecek kuşaklara aktarmak geleceğe bırakacağımız en güzel eserler olacak.”dedi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.