KAPALI SPOR SALONU PROJE ALANI İNCELENDİ

25 Şubat 2021 tarihinde İhale Sözleşmesi imzalanan Kapalı Spor Salonu Proje alanında çalışmalar başladı.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediyemiz Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürü Harita Mühendisi Gönül EROL, Belediyemiz Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürü Necmeddin DEMİRCAN, Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza ÖZTÜRK, Köşk Mahallesi Muhtarı Mahmut KÜÇÜK ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat BAL ile birlikte yüklenici firma tarafından bilgi alınırken, hafriyat çalışmalarının başladığı gözlemlendi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan ŞENSOY; “Hayırlısıyla önemli bir projenin daha ilk kazması vuruldu.İlçemizin dört bir yanını güzelleştireceğiz.Kapalı Spor Salonu Projemizle birlikte ilçemizdeki gençleri spora daha fazla teşvik etmiş olacağız.Sporla ilgilenen çocuklarımızın ve gençlerimizin derslerinde de başarılı oldukları bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir.Temel hafriyat işlemleri başlayan Kapalı Spor Salonu Projesi ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.