BAŞKAN ŞENSOY’UN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN ŞENSOY’UN BERAT KANDİLİ MESAJI

 

   "Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği ve pek çok güzelliğin yaşandığı Ramazan-ı Şerifin habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

     Tüm İslam Alemi için fırsat olan Berat Kandili, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arındığımız, ilahi lütuf ve bereketlere eriştiğimiz müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Berat'ın özünde günahlardan arınma, Yüce Allah'ın rahmetine ulaşma ve bağışlanma vardır. Bizler de bu fırsatı değerlendirmeli, temiz bir kalple Allah'a yönelerek, bu mübarek geceyi en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Çünkü bu günler paylaşma ve kardeşlik duygularının pekiştiği, küskünlerin yerini barışa bıraktığı ender bir gündür.Bu eşsiz gecenin kurtuluşumuza, günahlardan beratımıza vesile, günahlardan arınmış, tertemiz bir vicdanla hayırlı başlangıçlar için de büyük bir adım olmasını temenni ediyorum.

     Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Alemi’nin mübarek Berat Kandillerini tebrik ediyorum. Berat Kandili vesilesiyle beratımızın önünde duran her türlü engeli bertaraf ederek birbirimizin beratına yardımcı olmayı, Ramazan-ı Şerife barış, huzur, güven ve sağlık içinde kavuşmayı Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum."

Cevat ŞENSOY

Gerze Belediye Başkanı






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı