KAPALI YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA İHALE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un açıkladığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi’nde ihale sözleşmesi imzalandı.

11 Şubat 2021 tarihinde ekap.kik.gov üzerinden yayınlanan ihale sürecinin ardından 15 Mart 2021 tarihinde projenin ihalesi gerçekleşirken 8 firma katılım gösterdi.4.536.230,78 TL keşif bedeli olan ihaleye Vedat Musaoğlu, Hacı Yavuz, Celepciler Beton Yapı Elemanları San.Tic.Ltd.Şti., Birlik Elektrik İnş.San.Tic.Ltd.Şti., Özkan Erdoğan, Azıral İnş.San. ve Tic.A,ş., Mert Ramiz Acar ve A.B. Mühendislik İnş.San.Tic.Ltd.Şti katılım gösterdi.Tekliflerin neticesinde Ankara firması olan Özkan Erdoğan 4,365.000,00 TL teklif ederek ihalenin kazananı olurken 06 Nisan 2021 tarihinde yüklenici firma ile kurumumuz arasında sözleşme imzalandı.Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Şirket Yetkilisi Özkan ERDOĞAN, Proje Sorumlusu Belediyemiz Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi Özgür BÜYÜK ve İhale İşleri Sorumlusu Taylan DALKIRAN İmza töreninde yer aldı.

Başkan ŞENSOY projenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerken proje hakkında detay verdi.

“SPORA VE SPORCUYA ÖNEM VERİYORUZ.”

Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi oldukların vurgulayan Başkan ŞENSOY; “11 Şubat 2021 tarihinde ekap.kik.gov üzerinden ilana çıkan ve 15 Mart 2021 tarihinde ihalesi gerçekleşen Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi’nde protokol imzalarımızı atmış bulunuyoruz. 19 Mayıs Mahallesi Bekir Erzincanlı Sokak’da yapılacak olan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ilçemize ve özellikle gençlerimize çok şey katacak.Böylesine önemli yatırımların ilçemize kazandırılması hususunda Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet KASAPOĞLU’na, Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, Spor Toto Genel Müdürümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, AK Parti Sinop İl Başkanı Sayın Uğur GİRESUN’a, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU’na ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi’nin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.