SANATIN VE SANATÇININ YANINDALAR

Gerze Belediyesi ve Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce yapılan protokol kapsamında Gerze Belediyesi Konservatuvarı’nda faaliyet sürdüren kurslar ziyaret edildi.

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Gerze Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN, Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım AKSU, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT, Belediyemiz Meclis Üyeleri Ahmet KALFAOĞLU ve Mustafa DORUK Konservatuvar binamızı ziyaret ederek kurs faaliyetlerini inceleyip, kursiyerlerimizle sohbet ettiler.

İlk olarak Çini Seramik Kursu’nu ziyaret ederek ürünleri ve programı öğrenen ziyaretçiler daha sonra ise Türk Halk Oyunları ekibimizi ziyaret ederek çalışmaları izlediler.Programın devamında Gerze Belediyesi Konservatuvarı’nı inceleyen heyet faaliyet sürdüren kurslar ve açılacak kurslar hakkında da bilgi aldılar.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; Gerze’mizde kültürel ve sanatsal faaliyetleri canlandırmak, zenginleştirmek ve gelecek nesillere ışık olabilmek için hayata geçirdik.Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’yle yaptığımız protokol kapsamında Covid-19 tedbirleri gözetilerek açtığımız kurslarda güzel ilerlemeler kaydettik.Yine paydaşlarımızla birlikte önümüzdeki günlerde de planladığımız ve hazırlıkları tamamlanan Resim, Yaratıcı Drama ve Tiyatro Kurslarımızı faaliyete geçireceğiz.Şuan için tek gayemiz ise pandemi sürecini inşallah biran evvel atlatarak coşkulu şekilde halkımızla iç içe gösterilerimizi sergileyebilmek.”dedi.